E-Commerce

Een goed gestroomlijnd en inzichtelijk bestelproces bespaart u tijd en kosten. Met onze E-commerce diensten willen wij u zo goed mogelijk ondersteunen bij uw bestel- en administratieproces.

Online shop

De Online shop is eenvoudig: producten selecteren, bewerken, netto prijs, beschikbaarheid, orderbevestigingen en facturen bekijken gaat snel en gemakkelijk! Daarnaast kunnen herhaalbestellingen met minimale moeite opnieuw geplaatst worden en dat scheelt tijd! De Online shop is ook meteen een uw informatiebron voor de beschikbaarheid van het online assortiment.

Integratie met uw softwarepakketten (EDI)

EDI betekent dat uw ERP-systeem wordt verbonden met ons systeem van digitale orderstroom; digitaal van orderbevestiging tot facturering.

Het bestellen via uw eigen ERP-software zorgt voor meer efficiency in uw bestelproces. Met ERP-software heeft u altijd een actueel inzicht in zaken als uw kostenplaatsen en de projectstatus. Dit zorgt voor een zo goed mogelijke planning van uw eigen werkzaamheden. Ook levert een sluitend bestelproces u voordelen op bij het automatisch verwerken van elektronische facturen.

ICM

ICM is een Nederlandse industrienorm voor elektronisch bestellen, orderbevestiging en facturering (zie ook ETIM/GS1). Download eenvoudig onze artikelgegevens van het 2BA, Artikelbeheer.nl of via onze site.

Met ERP-software zoals  Syntess, Acto, Navision kunnen wij eenvoudig een ICM aansluiting realiseren.

E-factuur

U heeft elke dag veel werk te verrichten. Het laatste waar u behoefte aan hebt is tijd verspillen aan een ontbrekende factuur. Wij kunnen uw papierwerk minder ingewikkeld maken. Stop met het gebruik van papier en ontvang uw facturen direct in uw ERP-systeem of mailbox.

Wilt u gebruik maken van een van onze diensten? Bel dan naar onze e-commerce helpdesk op 0180 – 640 640.