Complete systemen Nuts Infra

In de markt voor NUTS-Infratechniek leveren wij totaaloplossingen op maat voor het transport en de distributie van water en energie. Wij leveren op basis van uw ontwerpeisen, de juiste materialen tegen concurrerende prijzen.

Wij onderscheiden de volgende deelmarkten binnen NUTS-Infratechniek.

Drinkwater

Als het gaat om transport en distributie van drinkwater leveren wij u een compleet pakket materialen van topkwaliteit. We leveren onder andere appendages, zoals vlinderkleppen met uiteenlopende specificaties, schuifafsluiters, terugslagkleppen en beluchters en ontluchters en uiteraard stalen leidingen.

Energie

Kloeckner Metals ODS Nederland levert een groot deel van de leidingen en appendages die in energiecentrales worden toegepast. Het gaat hierbij voornamelijk om koelleidingen en lagedruk-gasleidingen. Daarnaast worden veel constructiematerialen gebruikt voor nieuwbouw en renovatie.

Kloeckner Metals ODS Nederland voorziet de werkplaatsen bij deze centrales op regelmatige basis van materialen. Bijna dagelijks worden deze gebruikt bij het onderhoud van gecompliceerde installaties. Hiervoor is een constante aanvoer van materialen noodzakelijk. Kloeckner Metals ODS Nederland bewijst zijn meerwaarde door het op tijd leveren van een breed scala aan producten.

Door onze exclusieve overeenkomst met Salzgitter Mannesmann Line Pipe GmbH (SMLP) is Kloeckner Metals ODS Nederland de partner in de markt voor staal gelaste buizen met mogelijkheden voor o.a. de volgende normeringen, alles geleverd conform de technische leveringsvoorwaarden:

EN 10208-1 L235GA tot en met L360GA
EN 10208-2 L245N/MB tot en met L415MB
API 5L PSL2 Grade B tot en met X70
ISO 3183 L245N/MB tot en met L415MB
EN 10224 L235 tot en met L355

Coatings:

  • DIN 30670 voor PE-coating
  • DIN 30678 voor PP-coating
  • EN 10298 / DIN 2880 voor cement-lining

SMLP is een Kiwa ATA gecertificeerde producent waardoor een topkwaliteit in waterleidingbuizen geborgd is.

In het verlengde van de water- en energiebedrijven is Kloeckner Metals ODS Nederland ook een uitstekende partner voor de “natte” aannemerij vanwege haar zeer brede assortiment aan (metalen) halffabrikaten en eindproducten.