Van Kloeckner Metals ODS Nederland naar Kloeckner Metals Netherlands
12/14/2022

Van Kloeckner Metals ODS Nederland naar Kloeckner Metals Netherlands

Per 1 januari 2023 zal Kloeckner Metals ODS Nederland officieel verdergaan onder de naam Kloeckner Metals Netherlands

Terugkijkend op een lange historie vol fusies

De wortels van onze organisatie gaan terug tot 1798 bij De Metaalmaatschappij Van Houten BV. Ruim 40 jaar later werd de Naamloze Vennootschap W. Bernet & Co opgericht. Door het fuseren van de Verenigde Utrechtse IJzerhandel NV en de NV In- en Verkoop voor Bouwmaterialen IVB ontstond Hoogovens Handel BV in 1985.

Eerder, in 1972, werd ODS gevormd door het fuseren van Firma H.E. Oving JR., W. B. Diepeveen & Co en Struycken & Co. De dede fusiepartner, Hoogovens Aluminium Verkoop BV, ontstond in 1991 uit de Handelsmaatschappij Rokker Rotterdam en Sidaal Metaal BV. In 2008 is ODS officieel onderdeel geworden van de Klöckner & Co groep.

Verandering, verduidelijking en vernieuwing

Om, als onderdeel van de multinational Klöckner & Co., onze internationale slagkracht duidelijker naar voren te laten komen, zullen wij onze naam en ons logo veranderen. Samen met het vernieuwde logo zal de naamsverandering zorgen voor een betere herkenbaarheid en positionering. Hiermee laten wij zien dat wij op Europees en internationaal niveau krachten bundelen op het gebied van inkoop, processen en logistiek. Bovendien handelen alle internationale Kloeckner-vestigingen naar dezelfde doelen en streven naar de gemeenschappelijke succesfactor, namelijk: de tevredenheid van onze klanten en leveranciers. Wij kunnen klanten beter van dienst zijn door ons brede assortiment, goede processen en systemen en daar zijn wij trots op! 

Wat gaat er veranderen?

De naam ODS zal zowel online als offline verdwijnen en plaats maken voor Kloeckner Metals Netherlands. Enkele algemene emailadressen zullen veranderen (zie contact pagina). Wij verzoeken u vriendelijk om per 1 januari 2023 de tenaamstelling aan te passen.

Verder zal de naamsverandering geen merkbare veranderingen met zich meebrengen. Onze website www.kloecknermetals.nl evenals onze online shop www.shop.kloeckner.nl zullen ongewijzigd blijven. Ook zullen overige bedrijfsgegevens zoals het bedrijfsadres, btw-nummer, KVK-nummer en bankrekening nummer gelijk blijven.