Let Us Know

Let Us Know

Kloeckner Metals Netherlands is toegewijd aan vrije concurrentie en keurt iedere vorm van corruptie, zakelijk of sociaal, ten stengste af.

Om deze reden is integriteit bijzonder belangrijk voor ons en is tranparantie van onze zakelijke processen één van de bouwstenen van ons succes. Wij willen dan ook graag geïnformeerd worden over elke handeling die in strijd is met ons Compliance programma.

Via deze website is het mogelijk om 24 uur per dag een melding te maken van een situatie die is strijd is met ons Compliance programma. Deze service is beschikbaar voor alle medewerkers van de Klöckner & Co groep, alsmede voor alle klanten, leveranciers en overige zakenpartners. Alle meldingen die via deze site worden gemaakt worden versleuteld en strikt vertrouwelijk behandeld. Ontvangen meldingen kunnen niet worden herleid tot de melder en gegevens van de melder worden niet automatisch opgeslagen. 

Alle meldingen worden zeer zorgvuldigheid en discreet behandeld door het Corporate Compliance Office in Duitsland. 

Klik hier voor het maken van een melding. U wordt omgeleid naar de website van Klöckner & Co waar u de keuze krijgt om de melding via internet of via de telefoon te maken.