Safety & Health@work

Veiligheid & Gezondheid op de werkvloer

Wij zijn een internationale staal- en metaaldistributeur die onze klanten de hoogste kwaliteit en de beste service wil bieden. Hierin zijn het onze medewerkers die het verschil maken.

Als een verantwoordelijk werkgever stellen wij alles in het werk om onze werknemers de beste werkomstandigheden te bieden.

Met onze KGVM-initiatieven streven wij naar de hoogste kwaliteits- en servicestandaarden en ideale werkomstandigheden, gecombineerd met de meest geavanceerde processsen van de sector en een duurzaam beheer.

Health & Safety

Tone from the top;
"Our employees are our most valuable source. As a responsible employer, we do our utmost to provide our employees with the best possible working conditions. Safety and the protection of health in the workplace are of paramount importance to us. Therefore as an official partner, we support the Healthy Workplaces Campaign 2012-2013 on 'Working together for risk prevention'."
(G. Kerkhoff, CEO)

De campagne

Health & safety ofwel; gezondheid en veiligheid op de werkvloer, staan bij Klöckner & Co (ons moederbedrijf) en Kloeckner Metals Netherlands hoog in het vaandel.
Vandaar dat Klöckner zich officieel heeft aangesloten als campagnepartner voor de Europese campagne: "Een gezonde werkplek 2012 - 2013".
Deze internationale campagne geeft bekendheid aan het belang van een gezonde werkplek en een veilige werkvloer. Als campagnepartner streeft Klöckner & Co naar gezondheid & veiligheid op de werkvloer van al haar bedrijfsonderdelen.  
De Europese campagne richt zich op bewustwording, preventie en oorzaakbestrijding.

Meer informatie over de campagne treft u via deze link: www.healthy-workplaces.eu
Download hier de brochure; Samen sterk voor preventie

Kloeckner Metals Netherlands organiseert veiligheidsbijeenkomsten en trainingen voor haar werknemers om de bewustwording te vergroten. Tevens worden alle werkplekken voortdurend getoetst op veiligheid, veiligheidsrisico's, orde en netheid en gezondheidsrisico's.

Onderstaande een link naar de Napo-voorlichtingsfilms over veilig werken.
http://www.napofilm.net/nl/