Maritiem

Maritiem

Totaal leverancier voor de maritieme sector

Voor maritiem Nederland is Kloeckner Metals Netherlands een betrouwbare leverancier voor bijna elke fase in het bouw-, reparatie- en refitproces.

Kloeckner Metals Netherlands biedt keuze uit enorme verscheidenheid aan halffabricaten, producten en complete systemen. Producten in staal, aluminium, roestvast staal en non-ferro. Beschikbaar in zeer uiteenlopende uitvoeringen met en zonder keur.

Ons buis- en fittingsprogramma is uitstekend geschikt voor de maritieme industrie. Daarnaast hebben wij ook een programma constructie staal, dat wij in eigen huis kunnen voorzien van Zink-Silicaat Shopprimer en wat aansluit op de wensen van de maritieme sector. Op haar eigen conserveringslijn brengt Kloeckner Metals Netherlands de 2-componenten shopprimer aan, ook wel bekend als SigmaWeld. Omdat wij actief willen bijdragen aan een beter milieu wordt de zogenaamde Sigma AquaWeld 100 gebruikt. Een watergedragen zink-sillicaat shopprimer. Deze conservering is equivalent aan de bekende SigmaWeld, alleen de milieubelasting is vele malen lager. Daardoor begint de bijdrage aan het Green-passport al bij het constructiemateriaal.

Naast een heel uitgebreid programma keursassen in staal en RVS hebben wij ook een programma aluminium plaat en profiel waarmee jachten, opbouwen en stuurhuizen gebouwd kunnen worden.

Beloven wat je kunt en doen wat je belooft.

Voor de werf, onderaannemer, constructeur, piping installateur en leverancier van aandrijvingen is Kloeckner Metals Netherlands een onmisbare partner. Een zeer uitgebreid assortiment, een betrouwbare logistiek en bewerkingen in eigen huis. Desgewenst kunnen goederen gemarkeerd worden met bijvoorbeeld tekening- en partnummer. Tevens behoort projectmatig leveren, gesorteerd op sectie of onderdeel tot de mogelijkheden.

In het kort bieden wij het volgende aan:

Breed assortiment in staal en installatieproducten, zoals:

  • Ronde buizen, Naadloze buizen, Koker profielen, Stafstaal, Platen, Balken, Strip, Lasbochten, Flenzen, Assenstaal
  • Staal, RVS, Aluminium
  • S355, S235
  • 3.2 keuring

Bewerking en service

  • In huis bewerking zoals zagen, stralen, meniën, AquaWeld, foliën
  • Goede samenwerking met andere leveranciers voor (specifieke) bewerkingen
  • 1 contactpersoon, 1 bestelling, 1 vrachtauto
  • Landelijke logistieke dekking en dagelijkse leveringen
  • Mogelijkheid om 24/7 digitaal orders te plaatsen via onze webshop

Wat uw vraagstuk ook is, wij kunnen u een passend voorstel doen.

Kloeckner Metals Netherlands – de unieke leverancier van halffabricaten in de maritieme sector!