Installatie

Installatie

Materiaal én kennis onder 1 dak

Aan iedere installatie worden andere eisen gesteld. Zo kan de omgeving, de aard en de druk van het medium dat door de leidingen stroomt een rol spelen. Maar ook corrosiebestendigheid kan een bepalende factor zijn.

Kloeckner Metals Netherlands heeft voor installatiebedrijven in de breedste zin van het woord, alle mogelijke materialen in een scala aan kwaliteit en afmetingen op voorraad. 

Daarnaast hebben wij de kennis om u te adviseren over de materiaaltechnische aspecten en kunnen wij meedenken in oplossingen voor klantspecifieke systeemmogelijkheden.

Door de ijzersterke combinatie van materiaal en kennis biedt Kloeckner Metals Netherlands u een oplossing voor elk project.

Wij leveren ons materiaal grotendeels uit voorraad, maar ook voor specialisaties en af-fabriek kunt u bij Kloeckner Metals Netherlands terecht. Kijk voor alle bewerkingsmogelijkheden op de pagina bewerkingen.

Kloeckner Metals Netherlands biedt u het gemak van digitale besteloplossingen. In onze Online Shop kunt u 24/7 uw orders plaatsen en ook via EDI kunnen orders geplaatst worden. Op die manier bestelt u wanneer het u uitkomt en verliest u hiermee geen kostbare tijd.

Het betrouwbare logistieke apparaat van Kloeckner Metals Netherlands omvat een omvangrijk wagenpark waarmee landelijke dekking wordt gerealiseerd. Hierdoor bent u verzekerd van tijdige levering; veelal binnen 24 uur.

Kortom; Kloeckner Metals Netherlands is dé partner voor de installatiebranche.